Hemsedal hytte- og feriepark

er et hyttefelt med 22 hytter av god standard. Hyttefeltet ligger 7 km sør for Hemsedal Sentrum (mot Gol), 500 m fra R52, med avkjøring skiltet Langehaug/Lykkja. (22 km fra Gol) Området ligger i naturskjønne omgivelser. Lunt og solrikt, med fra utsikt fra alle hytter til Hydnefossen (120 m fritt fall).
Alle hyttene er like og er på ca. 120 m2 med stor terrasse, utemøbler og grill. Hyttene er smakfult innredet med møbler og inventar fra bygda. Fargene er holdt i bonderød, -grønn og -blå.

Hyttene har sentralstøvsuger og varmekabler i alle gulv unntatt soverommene. Vi har eget servicebygg med myntvaskeri, salg av peisved og utlån av barneseng og barnestol.

     

Soverom
Hyttene har 10 sengeplasser fordelt på 4 soverom. 2 med dobbeltseng og 2 med familiekøyer (2+1). Alle sengene har fjærmadrass.

Bad

Alle hyttene har flislagte bad med dusj, vask og WC. Det ene badet har stort boblebad. Det andre har sauna. I tillegg har hyttene eget WC.

Stua
Stua har peis og stort spisebord. Sittegruppe til ti personer. Parabol-TV og radio med CD-spiller. Alle hyttene har også eget tørkerom og egen låsbar bod.

Kjøkken
Kjøkkenet er utstyrt med alle fasiliteter. Kjøleskap med fryser, mikrobølgeovn, komfyr, oppvaskmaskin, kaffetrakter, håndmikser og brødrister. Det er dekketøy til 12 personer.